5-stegsraketen

Kursen som till 100% garanterar att du blir en bättre golfspelare

Garanterat resultat - Spela bättre golf

5-stegsraketen är golfkursen som täcker alla viktiga områden för att utveckla ditt golfspel, från grundläggande teknik och klubbor till närspel, puttning och bunkerslag, och avslutar med en handlingsplan anpassad för din spelstil och mål.

  • 100% Garanti – Kursen är framtagen tillsammans med PQ Golf, vi garanterar bättre golf av alla som genomfört de fem stegen i kursen
  • Kursen inkluderar – Gratis handske och 3 pack golfbollar anpassade för dina fysiska och tekniska förutsättningar

Jag vill spela bättre golf

PRIS: 2995:-

3750:-

Steg 1 - Golfsvingens grunder & Ambitionsnivå

Under vår första träff kommer vi att fokusera på att lägga grunden för en bra golfsving. Vi kommer att gå igenom ditt grepp, din uppställning och ditt sikte för att se till att du har en korrekt grund att bygga på.

Utöver detta kommer vi också att ha en kort intervju för att förstå dina ambitioner med golfen. Vi vill veta vilken nivå du vill uppnå och hur mycket tid du kan avsätta för att träna och utveckla ditt golfspel. Det kommer att hjälpa oss att skräddarsy ett träningsupplägg för att passa dina behov och mål.

Steg 2 - Club setup

När du är redo för ditt andra steg i träningen kommer vi att gå igenom dina klubbor i bagen. Vi kommer att granska hur långt du slår med respektive klubba och säkerställa att du har rätt klubbor för dina slag. 

Vi tar en titt på din längdkontroll och kan använda oss av top-of-the-line-teknik som Flightscope eller Trackman för att analysera din sving och längd med respektive klubba. Med hjälp av denna information kan vi identifiera eventuella klubbor som saknas/behöver bytas och ge anpassade klubbrekommendationer just för dig.

Steg 3 - Närspel & Bollens betydelse

På den tredje lektionen lägger vi fokus på ditt närspel. Vi tränar på inspel från varierande avstånd och går igenom tekniken för pitchar och chippar. Dessutom går vi igenom olika bolltyper och ger rekommendationer på en boll som kan passa ditt spel för att maximera dina resultat på golfbanan.

Steg 4 - Puttning & Bunker

Vid vårt fjärde träningstillfälle kommer vi att fokusera på puttning och bunkerslag. Vi kommer att ge dig tips och råd för att förbättra din puttningsteknik och jobba med att få en stabilare puttning. Därefter kommer vi att träna bunkerslag från olika lägen för att öka ditt förtroende och skicklighet i dessa svåra situationer.

Steg 5 - Summering & Handlingsplan

I det sista steget av träningen summerar vi allt vi har gått igenom och lärt oss, för att ge dig en handlingsplan som är anpassad efter dina behov och mål. Vi tittar på vad du behöver fokusera på framöver för att bli en bättre golfspelare och få ännu mer glädje och framgång på banan.

Boka 5-stegsraketen

För frågor ring: 026 - 21 50 04
PLATS
Shopen på Högbo GK
ANTAL LEKTIONSTILLFÄLLEN
5
TID/LEKTION
45 miniuter
PRIS
2995:-