Resor - Högbo

Golfresor till spännande platser!

Vi golfare har turen att kunna utöva vår passion i några av världens absolut vackraste miljöer. Skottland, Dominikanska Republiken och Australien är bara några exempel på platser där vi kan svinga, putta och njuta.

Så varför inte slå ihop semesterresan med golfspelandet och skapa minnen för livet? Vi erbjuder utvalda resmål som garanterat kommer ge dig oförglömliga upplevelser både på och utanför banan. Självklart kommer våra tränare vara med och hjälpa dig att bli en bättre golfspelare. Låter det för bra för att vara sant? Nejdå, boka din resa idag och unna dig minnen för livet.

Frankrike Valescure 8-15 april 2023

Möt våren på franska rivieran, spela golf på dagarna och njut av det franska köket på olika restauranger varje kväll med Fanny.

Golfbanan i Valescure grundades redan 1895 som en av förutsättningarna för att göra området till ett av den engelska societetens absoluta favoritresmål vid sekelskiftet.
Anläggningen har genom åren moderniserats men grundlayouten är alltjämt en traditionell engelsk parkbana av gammaldags snitt, med små greener och doglegs eller nivåskillnader som utgör den största utmaningen på banan.
Banan är förhållandevis kort och lätt att gå, så här behövs ingen golfbil. Här finns tusentals pinjeträd och hålen är snyggt inramade men har ändå breda och generösa fairways på de flesta hålen.

Najeti Golf Hotel har som allt annat i Valescure en spännande historia. Det ursprungliga hotellet uppfördes i samband med världsutställningen i Paris 1889 som en bas för den norska delegationen.
Det nuvarande hotellet är verkligen ett golfhotell i ordets sanna bemärkelse, litet och charmigt med 63 rum i tre våningsplan.
Najeti Golf Hotel de Valescure sitter ihop med klubbhuset och man kan gå inomhus via hotellreceptionen till direkt till golfklubben om så önskas – enkelt, smart och perfekt! Alla rum har terrass eller balkong och är medelstora.
Ena sidan vetter mot poolområde och golfbanan och den andra mot den lugna trädgården. Anläggningen är kompakt och från den välkomnade och trevliga receptionen är det inte många steg till både restaurangen och golfklubben

I PRISET INGÅR:
• Flygresa Stockholm – Nice t/r
• Flygskatt
• Transport av golfbag
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 7 nätter i dubbelrum på Najeti Golf Hotel de Valescure
• Frukostpension
• 5 greenfees på Valescure
• Träning inkl. bollar

FRIVILLIGA TILLÄGG:
Enkelrumstillägg: 2.595:-
Avbeställningsskydd: 700:-
Golfbagsförsäkring: 195:-

Pris per person 18.995:-

Observera att antalet platser är begränsat. Anmälan senast den 10 december 2022.
För mer information, kontakta Golf Plaisir på protours@golfplaisir.se eller ring 08-519 303 00.

Boka här »